Over mij

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Toen ik afstudeerde, was werkvoldoening of persoonlijke ontwikkeling niet iets waarover gesproken werd. Ik kon dan ook nergens terecht met mijn permanent gevoel van innerlijke haast. Het voelde alsof ik geleefd werd. Nu zie ik datzelfde gevoel in de mensen om me heen. Ze zijn op zoek naar betekenis, naar hun roeping, naar hun pad.

Ik heb er zelf jaren en talloze jobs over gedaan om mijn onrust kwijt te geraken. Werkgeluk kwam er pas toen ik besefte dat een pad niet gevonden wordt. Je mag (nee, je moet) het zelf uittekenen. En ik heb er mijn missie van gemaakt anderen daarbij te begeleiden.

Ik help individuen, teams en organisaties hun eigen, unieke koers te varen. Dat geeft mij elke dag opnieuw tonnen energie. Ben jij de volgende?

Boek een gesprek

Mijn visie

De bedrijfsnaam Navigo is niet toevallig gekozen. Het is Latijn voor ‘ik vaar, ik zet koers, ik navigeer’. Met andere woorden: ‘ik zit aan het stuur’. En dat is wat ik geloof: dat jij aan het stuur zit van je eigen leven. Dat betekent niet dat je vat hebt op alles wat er rondom jou gebeurt. Maar wel dat je weet wie je bent en waar je naartoe wilt. Ik help je die koers te bepalen en bewuster te navigeren, zowel op het werk als in je persoonlijke leven. Blijf dus niet ronddobberen, maar durf het roer in handen te nemen en bewust koers te zetten naar je doel. Maak van je bedrijf een netwerksamenleving, waarbinnen ieder teamlid met de eigen talenten een bijdrage levert aan een groter geheel.

Mijn werkwijze

Onderaan mijn logo staat een volle lijn die overgaat in een stippellijn. Dat symboliseert mijn werkwijze: ik begeleid je intens in het begin, blijf beschikbaar wanneer je me nodig hebt, en maak mezelf uiteindelijk overbodig. Waarom ik dat doe? Omdat ik geloof in duurzame verandering. Te vaak is coaching een tijdelijke inspanning. En het effect ervan dooft uit. Mijn aanpak geeft je blijvende kracht. De technieken en inzichten die jij meekrijgt, kun je de rest van je leven zelf implementeren.

Mijn leermeesters

Ik werk bewust schoolonafhankelijk. De bril waardoor ik kijk, heeft meerdere kleuren. Zo kan ik mijn aanpak aanpassen aan elke unieke situatie. Toch zijn er bepaalde invloeden die me gemaakt hebben tot wie ik ben. Ik geloof heel sterk in de kracht van het systeemdenken van Bert Hellinger, Iván Böszörményi-Nagy en Barry Oshry. Maar ook Overvloed van Deepak Chopra en Deep Democracy van Mindell en Lewis brachten me tot leerrijke inzichten. Daarnaast blijf ik me voortdurend verdiepen in modellen en systemen die mijn techniek nog verder aanscherpen. Ik blijf geboeid door alles wat te maken heeft met zelfredzaamheid en zelfzorg, en de invloed ervan op maatschappelijke thema’s.

Mijn leermeesters
Mijn accreditatie

Mijn accreditatie

Coachen is een verantwoordelijkheid, en ik neem mijn vak dan ook serieus. Ik ben erkend als ‘Professional Certified Coach’ door de Internationale Coaching Federatie ICF. Dat betekent niet alleen dat ik geslaagd ben voor het examen waarbij ik mijn kennis heb moeten demonstreren; het houdt ook in dat ik mij ertoe verbind de ethische code van de ICF te respecteren en hun principes na te leven. Het respect voor jouw privacy wordt daardoor gegarandeerd.

Mijn boek: “Beter werken met coaches”

Coaching is niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld, maar het is niet eenvoudig de juiste coach te vinden in het grote en versnipperde aanbod. Ik schreef het boek Beter werken met coaches voor de CEO, de hr-manager, de bedrijfsleider of manager die een praktisch houvast zoekt voor het opzetten van een professioneel coachingbeleid.

Beter werken met coaches
Dirk Versées
ISBN: 978-94-6337-035-6
158 pagina’s

Bestel jouw exemplaar

Mijn boek: “Beter werken met coaches”

Samenwerken?

Vertel me wat de uitdaging is waar jij vandaag mee worstelt.

Tijdens een gratis gesprek bespreken we de mogelijkheden en bezorg ik jou een vrijblijvend voorstel.

Ik kijk ernaar uit jou te begeleiden naar de beste versie van jezelf!

Neem contact op

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.