Coaching in kleine groep

Vind je unieke kompas, samen met anderen.

Ontdek jouw unieke kompas

Je hebt al wat jaren werkervaring op de teller. Maar de laatste tijd word je steeds vaker geplaagd door een gevoel van ongenoegen en ongeduld. Je stelt je de vraag: Waar ben ik nu eigenlijk mee bezig? Wat doe ik in ruil voor dit maandloon? Is dit nog wel leuk? Haal ik nog wel voldoening uit mijn werk?

Pijnlijk – vooral als je geen antwoord vindt op de vraag: Wat nu? Je twijfelt. En hoe langer het duurt, hoe meer twijfels je voelt. Je zit vast in een kluwen van gedachten.

Wat je zoekt, zijn bondgenoten waarmee je die gedachten op een rijtje kunt zetten. Gelijkgestemden die, net als jij, zichzelf in vraag durven stellen. Onvoorwaardelijke supporters die samen met jou aan de slag willen gaan met hun leven en hun loopbaan. Samen hervind je rust, stabiliteit, werkvoldoening, en het besef een bijdrage te leveren aan een groter geheel.
Neem contact op

Bekijk alle kompastrainingen

Na deze coaching

  • … weet je wie je bent en waar je naartoe wil.
  • … neem je bewust zélf de regie in handen.
  • … sta je opnieuw op goede voet met jezelf.
  • … ben je beter leesbaar voor je omgeving.
  • … maak je keuzes die in lijn liggen met je waarden.
  • … voel je je goed omdat je in je eigen kracht staat.
  • … leer je hoe je zelf een goede coach kunt zijn.
  • … ontdek je de technieken van systeemdenken.

Wat je kunt verwachten

In een veilige omgeving ga je samen met anderen op ontdekking. Je luistert naar elkaars verhaal en fungeert als wederzijds klankbord. In deze onbevangen sfeer kun jij op een discrete manier feedback vragen. Thema’s die thuis of op het werk gevoelig liggen, kunnen hier vrijuit besproken worden. Ondertussen leid ik alles in goed banen. Ik zorg voor een aangenaam en gevarieerd leerproces in verschillende vormen. Ik blijf supporter, tijdens en ook na het coachingtraject.
Boek een gesprek

Getuigenis:

“In de ratrace van werk en privé kom je plots tot het besef: wat ben ik in godsnaam aan het doen? Is het dit wat ik wil? Wat maakt dat zaken me meer energie kosten dan ze me energie geven? Durf ik keuzes te maken om de dingen te doen die voor mezelf de moeite waard zijn? Door je bewust te maken van je eigen systeem krijg je je kompas opnieuw op scherp. Dirk pakt dit op een zeer ongedwongen manier aan en laat je de tijd en ruimte om zelf te zoeken en te ontdekken.”

– Carl

Basistraject:

Ontdek je unieke kompas

Als coach help ik je in kaart brengen wie je bent en waar je naartoe wilt. Samen slopen we die muur waar je steeds tegenaan loopt. Je leert om in je kracht te blijven staan, ook wanneer er te veel (of te weinig) van je gevraagd wordt. Je ontdekt waar je grenzen liggen en hoe je ze kunt bewaken. Zo vind je innerlijke rust bij het uitvoeren van je taken. Je begint de dag met een glimlach, want je weet: wat er ook gebeurt, ik heb de handvatten om ermee om te gaan.

Ik heb interesse

Vervolgtraject:

Lééf je unieke kompas

Heb je het eerste traject afgerond en smaakt het naar meer? Dan is dit vervolgtraject iets voor jou. Je hebt je eigen kompas gemaakt. Nu is het een kwestie van het ook te gebruiken. Je werkt niet langer in groepsverband, maar wordt door mij en anderen ondersteund. Samen zorgen we dat jij op koers blijft. Zelf de regie in handen nemen, proactief zijn in plaats van geleefd te worden, respect hebben voor anderen zonder jezelf weg te cijferen: je kompas blijven volgen is uitdagend. Soms lijkt het wel topsport! We begeleiden je op je weg naar een duurzaam, persoonlijk leiderschap.

Ik heb interesse

Getuigenis:

“Ik heb bij Dirk de kompastraining gevolgd. Vandaag heb ik bewust kunnen kiezen voor een deel van het bedrijf dat het dichtst bij mijn energie aansluit. Ik voel me een ander mens. Het spel van elke dag om mijn kompas mee te dragen in mijn rugzak en te gebruiken is een enorme uitdaging. Ik heb al heel veel trajecten gedaan, maar dit traject is echt gegraveerd in mijn levensweg.”

– Sofie

Hoe werkt het?

Jij beslist of je individueel of in een kleine groep gecoacht wil worden. Het intakeproces is voor beide trajecten hetzelfde:

01

Vóór de coaching:

Neem contact op voor een vrijblijvend, gratis gesprek. Vertel me jouw unieke verhaal. Samen bekijken we welk traject het beste bij jou past.

02

Tijdens de coaching:

Tijdens de sessies krijg je de ruimte en de tijd om het kluwen van elke dag te ontrafelen. Ik ben je ondersteunend en uitdagend klankbord. Soms geef ik je een suggestie, jij kiest of die zinvol is.

03

Na de coaching:

Ik blijf supporter, ook achteraf. Kies je voor het groepstraject? Dan is er achteraf een terugkomdag voorzien. Bovendien ontvang je een lidmaatschap van ons kwalitatief netwerk.

Neem vandaag het roer in handen

Vertel me wat de uitdaging is waar jij vandaag mee worstelt.

Tijdens een gratis gesprek bespreken we de mogelijkheden en bezorg ik jou een vrijblijvend voorstel.

Ik kijk ernaar uit je te begeleiden naar de beste versie van jezelf!

Neem contact op

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.