Coaching in je organisatie

Sterk als individu, team en bedrijf

Sterk als individu, team en bedrijf

Organisaties worden steeds vaker geconfronteerd met ongekende situaties. Ze moeten beslissingen nemen op basis van beperkte informatie, terwijl veranderingen elkaar in een hels tempo opvolgen. Op dat moment spiegelt een werknemer zich aan de leidinggevende. Het juiste voorbeeldgedrag binnen de organisatie vormt dus een belangrijke voorwaarde voor succes. Tijdens een teamcoaching brengen we rust en vertrouwen in de organisatie. We scheppen helderheid in de rolverdeling en zorgen dat iedereen weer in verbinding staat met zichzelf en elkaar. Zo ontstaan er kwalitatieve samenwerkingen, zowel tussen de collega’s onderling als met het management.

Meer informatie aanvragen

Dit mag je verwachten:

Individuele ondersteuning
Ik help elk lid van het (middle) management om de functie optimaal uit te voeren in een veranderende context.

Creatie van een teamgevoel
Je overstijgt het hokjesdenken en creëert een klimaat waarin je leert van elkaar.

Advies aan hr
Indien gewenst, adviseer ik de hr-afdeling over de verdere ontwikkelingsmogelijkheden.

Hulp bij het groeien naar een netwerkorganisatie
Ik help je groeien naar een netwerkorganisatie waar prestaties onafhankelijk kunnen gebeuren van plaats en tijd, en uurroosters flexibel kunnen zijn.

Getuigenis:

“We hebben al meerdere malen een beroep gedaan op Dirk in het kader van opleidingen en coaching van eerstelijnsmanagers.

Bij elk project kregen we een zeer goede feedback vanuit de klantenbasis over Dirk zijn interventies. Dirk weet zeer goed aan te voelen welke aanpak nodig is om precies in te spelen op de behoefte van de klantengroep. In elke interventie levert hij solide maatwerk dat zeer goed afgestemd is op de behoefte van de organisatie en de deelnemers, het niveau van de deelnemers en de organisatiecultuur.

Bovendien getuigt hij van een goed doorzicht in het ontdekken van de aanpassingen die nodig zijn binnen de organisatie om de positieve impact van de interventie te maximaliseren en geeft hij hierover op een zeer behulpzame manier feedback naar de organisatie. Ook bij toekomstige projecten zullen we Dirk opnieuw betrekken.”

– Diane Smets – Leadership Development Manager – Johnson Controls

Na deze coaching …

  • … heb je de visie omgezet in tastbare actieplannen.
  • … is de taakverdeling en rolverdeling op alle niveaus duidelijk.
  • … zijn de teams weer op elkaar afgestemd.
  • … heb je gevoelens van onmacht en frustratie omgebogen naar zingeving en drive.
  • … heb je een strategie om naar terug te grijpen bij veranderingen in de toekomst.

Hoe werkt het?

Jij beslist of je individueel of in een kleine groep gecoacht wil worden. Het intakeproces is voor beide trajecten hetzelfde:

01

Vóór de coaching:

Neem contact op voor een vrijblijvend, gratis gesprek. Vertel me jouw unieke verhaal. Samen bekijken we welk traject het beste bij jou past.

02

Tijdens de coaching:

Tijdens de sessies krijg je de ruimte en de tijd om het kluwen van elke dag te ontrafelen. Ik ben je ondersteunend en uitdagend klankbord. Soms geef ik je een suggestie, jij kiest of die zinvol is.

03

Na de coaching:

Ik blijf supporter, ook achteraf. Kies je voor het groepstraject? Dan is er achteraf een terugkomdag voorzien. Bovendien ontvang je een lidmaatschap van ons kwalitatief netwerk.

Maak vandaag een nieuwe start

Vertel me wat de uitdaging is waar jouw organisatie vandaag mee worstelt.

Tijdens een gratis gesprek bespreken we de mogelijkheden.

Ik kijk ernaar uit je organisatie te begeleiden!

Vraag een gesprek aan

Bestel het boek: “Beter werken met coaches”

Coaching is niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld, maar het is niet eenvoudig de juiste coach te vinden in het grote en versnipperde aanbod. Ik schreef het boek Beter werken met coaches voor de CEO, de hr-manager, de bedrijfsleider of manager die een praktisch houvast zoekt voor het opzetten van een professioneel coachingbeleid.

Beter werken met coaches
Dirk Versées
ISBN: 978-94-6337-035-6
158 pagina’s

Bestel jouw exemplaar

Bestel het boek: “Beter werken met coaches”

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.