Coaching

Haal het meeste uit jezelf en uit anderen.

Wat is coaching?

De visie op coaching is in de laatste decennia ontzettend veranderd. Vroeger werd het beschouwd als iets voor softies, nu is het een valabel instrument binnen bedrijven om mensen te laten groeien en hen beter te laten presteren. Goede coaching ondersteunt niet alleen de ontwikkeling van het individu, maar is ook een toegevoegde waarde voor het succes van de organisatie.

Kies de coaching die bij jou past:

Coaching voor jou

Voor jou

Ontdek hoe jij leiderschap kunt nemen over je persoonlijke professionele leven.

Bekijk de opties
Coaching van je team

Voor je team

Ontdek hoe je elkaar kunt versterken om samen knappe resultaten neer te zetten.

Bekijk de opties
Coaching in je organisatie

Voor je organisatie

Ontdek hoe je de efficiëntie en samenwerking in je organisatie kunt verbeteren.

Bekijk de opties

Waarvoor is coaching nuttig?

Betekenis vinden

"Is dit het nu?"

Ergens onderweg ben je jezelf kwijtgeraakt. Je weet niet meer waar je naartoe wilt. Je voelt alleen dat het anders moet. Je verlangt naar meer betekenis in je werk. Je zou een verschil willen maken. En die zoektocht wil je op een gestructureerde manier aanpakken.

Omgaan met verandering

"Hier heb ik nooit om gevraagd"

Er is iets veranderd in je werksituatie. Misschien ben je gepromoveerd tot leidinggevende en weet je niet goed waar te beginnen. Misschien zijn er nieuwe personeelsleden bij gekomen of zijn er afdelingen gefusioneerd. Je zoekt manieren om hiermee om te gaan.

Een probleem oplossen

"Dit zal nooit veranderen"

Er wringt duidelijk iets. Misschien is er onduidelijkheid over de verdeling van de taken. Misschien werk je in een familiebedrijf en lopen werk en privé in elkaar over. Of voel je je niet gesteund op de werkvloer? Samen leggen we de échte oorzaken bloot en dan komen oplossingen soms onverwacht naar de oppervlakte.

Een klankbord vinden

"Dit kan ik met niemand bespreken"

Een bedrijfsleider heeft zelden iemand om dagelijkse problemen mee te bespreken. Conflicten zijn vertrouwelijk en bedrijfsgevoelige informatie mag niet gedeeld worden. Een zaakvoerder draagt dus elke dag een unieke rugzak mee. Als gecertificeerde coach, die gebonden is aan geheimhoudingsplicht, ben ik een veilig klankbord en een uitdagende sparringpartner.

Mijn aanpak

Coaching is een begeleidingsvorm waarbij ik je uit je comfortzone haal, je uitdaag en je ondersteun. Tijdens gesprekken en oefeningen help ik je obstakels bloot te leggen en te overwinnen. Ik beperk me niet tot één stroming, maar combineer technieken uit verschillende domeinen. Zo kan ik mijn aanbod perfect afstemmen op wat jij nodig hebt. Ik zet in op duurzame coaching. Dat betekent dat het resultaat niet van korte duur is. Met de inzichten en technieken die ik je aanreik, kun jij daarna onbeperkt zelf aan de slag.
Boek een gesprek

Mijn aanpak

Getuigenis:

“Mensen zijn als ijsbergen. Wat je ziet aan de oppervlakte is slechts 20% van wie ze werkelijk zijn. 80% is niet zichtbaar voor het blote oog. Coaching is niets anders dan het water laten zakken. Want dan zien we raakvlakken waarvan we niet wisten dat we ze hadden. Alles staat in verbinding met elkaar.”

– Dirk Versées

Boek een gesprek

Neem het roer in handen

Nog niet zeker welke coaching bij jou past?
Ik help je graag op weg.
Vertel me waar jij aan wil werken.
Samen vinden we de juiste formule.

Boek een gesprek

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.